Dnia 8 listopada 2017r. w Ośrodku Pomocy Społecznej w Czarnym Borze w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020, odbyły się warsztaty kulinarne. Dzięki warsztatom można było dowiedzieć się jak gotować zdrowo, smacznie i nie drogo. Zajęcia prowadzone były przez kucharza, który pokazał możliwości wykorzystania artykułów spożywczych, otrzymywanych z Banku Żywności. Wszyscy uczestnicy mieli możliwość spróbowania przyrządzonej przez Pana kucharza pysznej potrawki ryżowej z dodatkiem pieczarek, przysmażonej cebulki i żółtego sera, duszonej na wcześniej przygotowanym wywarze warzywnym. W warsztatach uczestniczyło 21 osób.





Kliknij, aby wejść

Licznik gości

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDziś75
mod_vvisit_counterWczoraj62
mod_vvisit_counterW tym tygodniu2018
mod_vvisit_counterW tamtym1661
mod_vvisit_counterW tym miesiącu4395
mod_vvisit_counterW poprzednim7687
mod_vvisit_counterRazem98520