logo na stronę internetową

1. W ramach POPŻ Podprogram 2016, który był realizowany w okresie sierpień 2016 - czerwiec 2017 współpracowaliśmy z Bankiem Żywności we Wrocławiu.
2. Program był skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach do których trafiły takie produkty jak makaron jajeczny 5 kg,  ryż biały 5 kg, herbatniki 2 kg, mleko UHT 9 l, ser podpuszczkowy dojrzewający 2,4 kg, groszek z marchewką 3,20 kg, fasola biała 3,20 kg, koncentrat pomidorowy 1,28 kg, powidła śliwkowe 1,20 kg, gulasz wieprzowy z warzywami 4,25 kg, filet z makreli w oleju 1,36 kg, szynka drobiowa 2,70 kg, szynka wieprzowa 0,3 kg, pasztet wieprzowy 0,16 kg, cukier biały 4 kg, olej rzepakowy 4 l.
3. Za naszym pośrednictwem pomoc żywnościowa trafiła do 430 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej.
4. Wydaliśmy osobom potrzebującym:

 - 19.136,20 ton żywności;

 - 1.560 paczek żywnościowych;

 - 0 posiłków;

5. W ramach Podprogramu 2016 nasi podopieczni korzystający z pomocy żywnościowej uczestniczyli w działaniach towarzyszących. W ramach tych działań uczestniczyliśmy  łącznie w 3 warsztatach edukacyjnych, w których wzięły osoby.
6. Rodzaje warsztatów:

Ekonomiczne – 1 spotkanie dla dwóch grup, łącznie dla 14 uczestników

Żywieniowe – 1 spotkanie dla dwóch grup, łącznie dla 19 uczestników

Kulinarne - 1 spotkanie dla  dwóch grup, łącznie dla 26 uczestników




Kliknij, aby wejść

Licznik gości

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDziś149
mod_vvisit_counterWczoraj62
mod_vvisit_counterW tym tygodniu2092
mod_vvisit_counterW tamtym1661
mod_vvisit_counterW tym miesiącu4469
mod_vvisit_counterW poprzednim7687
mod_vvisit_counterRazem98594